Armata Salvării – România

Noutăți

Armata Salvării anunță evenimentul de închidere a proiectului norvegian

Asociația „Misiunea Creștină Armata Salvării” vă invită marți, 4 iulie, ora 10.30 AM, la evenimentul care marchează închiderea proiectului „Centre Comunitare Armata Salvării Iași și Ploiești”, finanțat prin Norway Grants în cadrul programului „RO25 Combaterea sărăciei”.

Scopul  proiectului „Centre Comunitare Armata Salvării Iași și Ploiești” este să ofere sprijin unor serii de comunități aflate la limita sărăciei prin încurajarea educației timpurii a copiilor cu vulnerabilități sociale, prevenirea abandonului școlar, asistență socio-medicală, crearea de centre comunitare și întreprinderi de economie socială, precum și furnizarea de pachete de servicii sociale integrate. Gândit inițial ca un proiect destinat ajutorării persoanelor care provin din medii defavorizate din orașele Ploiești și Iași, programul s-a dezvoltat accelerat oferind servicii diverse persoanelor aflate în situații de sărăcie și de sărăcie extremă în patru orașe din România: București, Ploiești, Iași, Bacău.

Prin intermediul acestui proiect, Asociația „Misiunea Creștină Armata Salvării” a înființat: două centre comunitare, o echipă mobilă care oferă servicii socio-medicale pentru persoane fără adăpost din București, o întreprindere de economie socială care are o rețea de șase magazine și un depozit în patru orașe din România, două ateliere de croitorie destinate formării și angajării profesionale a persoanelor provenind din categorii vulnerabile. Au fost oferite servicii diverse de  informare, orientare, consiliere, evaluare, educație, consiliere școlară, asistență socială și medicală, pregătire vocațională și profesională, mediere pe piața forței de muncă.

Programul a fost implementat cu sprijinul financiar al Norway Grants în cadrul programului „RO25 Combaterea sărăciei”. Partenerii proiectului sunt  Asociația Armata Salvării România, Asociația Armata Salvării Norvegia și SALVAtex.

Logo_Norway_grant_orez
În cadrul acestui eveniment,  Asociația „Misiunea Creștină Armata Salvării” dorește să evidențieze impactul și principalele rezultate ale proiectului și să aducă mulțumiri finanțatorilor, partenerilor cu care a colaborat, instituțiilor guvernamentale și organizațiilor neguvernamentale. Asociația Armata Salvării mulțumește în mod special Ambasadei Norvegiei în România si Regatului Norvegiei.
Evenimentul va avea loc în data de 04 iulie 2017, începând cu ora 10.30 AM, la Centrul Comunitar Ploiești din str. Bănești nr. 24.
 Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment până la data de 03.07.2017, ora 11.00 AM, la adresa de e-mail armatasalvariiromania@gmail.com. Informații suplimentare puteți obține de la Mădălina Pîrcălăbescu, funcția PR responsible, e-mail armatasalvariiromania@gmail.com.