Armata Salvării – România

Cine Suntem?

Despre noi

Armata Salvării este o mișcare creștină internațională care activează în prezent în 127 de țări. Munca noastră are două componente: corpurile (bisericile) și serviciile sociale. Ambele merg  mână-n mână pentru că Isus ne cere să ne îngrijim de persoană ca întreg- trup, minte și spirit. În România, Armata are în prezent patru corpuri (București, Craiova, Iași și Ploiești), și fiecare oferă o varietate de servicii sociale. Pe lângă slujbele de duminică pe care le organizăm și  activitățile pentru bărbați, femei, tineret și copii, desfășurăm programe de hrănire, cursuri în regim de after-school, cursuri de calculator și spălătorii.

Supă, Săpun și Salvare

Motto-ul nostru este Supă, Săpun și Salvare pentru că ne îngrijim de persoană ca întreg- trup, minte și spirit. Scopul nostru este să-i ajutăm pe cei care au mai mare nevoie: săracii, cei dezavantajați, cei marginalizați.

Supă – Vrem ca oamenii să fie sănătoși din punct de vedere fizic. Munca noastră include oferirea de hrană, haine și îngrijre medicală, și, de asemenea, punem la dispoziție și programe sportive.

Săpun – Vrem ca oamenii să aibă minți sănătoase. Credem că fiecare persoană are dreptul la educație și la o muncă care-l să pună în valoare, de aceea oferim programe de tip after-school, cursuri de limba română și pregătim oamenii pentru muncă.

Salvare Vrem ca oamenii să știe că Dumnezeu îi iubește și că pot fi sănătoși spiritual când îi dedică lui viețile lor. Ținem slujbe, organizăm studiu Biblic și activități pentru toate grupele de vârstă.

Armata Salvării – Declarația Misiunii Internaționale

Armata Salvării, o mișcare internațională, reprezintă o parte evanghelică a Bisericii Creștine universale. Mesajul ei este bazat pe Biblie. Misiunea ei este motivată de dragostea pentru Dumnezeu.

Misiunea ei este să predice cuvântul lui Isus Hristos și să vină în întâmpinarea nevoilor umane în numele Lui, fără discriminare.