Armata Salvării – România

Noutăți

Ionuț Sandu și Roxana Sandu sunt noii lideri naționali ai Asociației „Misiunea Creștină Armata Salvării din România”

Sâmbătă, 16.06.2018, a avut loc ceremonia de învestire a noilor lideri naționali ai Asociației „Misiunea Creștină Armata Salvării din România”, Căpitanii Ionuț și Roxana Sandu. La eveniment au participat liderii Armatei Salvării din Teritoriul Europei de Est, membri din cele cinci orașe în care Armata Salvării activează și simpatizanții Asociației.

Ceremonia de învestire a fost condusă de Comandanții Teritoriali pentru Europa de Est a Salvation Army International, Coloneii Jostein și Magna Nielsen.

Ionuț și Roxana Sandu, alături de Comandanții Teritoriali Jostein și Magna Nielsen

Ionuț Sandu este Ofițer de Corp în cadrul Armatei Salvării din România. De profesie asistent social, fost Director al Corpului Armatei Salvării Craiova, Ionuț Sandu, împreună cu Roxana Sandu, de profesie psiholog, au dezvoltat programe diverse în domeniul psiho-social, în special al integrării persoanelor adulte fără adăpost; în educație, în special în prevenirea abandonului școlar și social; în sănătate și programe de urgență umanitară; în programe de voluntariat pentru tineri; precum și în programe de angajament creștin.

Ionuț și Roxana Sandu alături de fiica lor

Noul Director al Asociației „Armata Salvării din România”, domnul Ionuț Sandu, a declarat următoarele:

Ne dorim în cadrul Asociației „Armata Salvării din România” o atmosferă a succesului, în care tuturor persoanelor implicate – ofițeri, angajați, soldați, membri, beneficiari mici sau mari, voluntari – să le oferim un mediu propice dezvoltării personale și spirituale, astfel încât împreună să aducem un plus de valoare fiecărei ființe umane care va intra în contact cu asociația noastră. Dorim să atingem acest ideal printr-o viziune clară și inovatoare, printr-o abordare pluridisciplinara în echipa bazată pe roluri clar definite, prin valori și standarde promovate în programele sociale și mai ales printr-un sentiment de apartenență și siguranță oferit tuturor. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată!

Liderii Armatei Salvării România, alături de conducerea EET și ofițerii români

Proiectele Asociației Armata Salvării vizează creşterea şanselor de inserţie în comunitate şi pe piaţa muncii, in special a familiilor cu copii, a persoanelor de etnie rromă, precum și persoanelor adulte fără locuință ce provin din comunități dominate de sărăcie extremă. Asociația derulează programe de prevenire a abandonului școlar si familial și de dezvoltare a voluntariatului în 5 mari orașe din România: București, Ploiești, Craiova, Bacău și Iași.