Armata Salvării – România

Sediul Regional

Lideri Regionali

Maiorii Leanne și Drew Ruthven sunt australieni (de fapt, Drew este scoțian) și au sosit în România în ianuarie 2015. Cei doi sunt ofițeri în Armata Salvării de peste 30 de ani și au mai lucrat în Marea Britanie și Papua Noua Guinee.

Leanne are experiență ca lider de corp (biserică), în management, resurse umane, administrație, redactare de articole și publicare de cărți. A fost redactor-șef și secretar responsabil cu publicațiile pentru Armata din Marea Britanie și Australia; a publicat două cărți. Îi place să meargă la plajă, dar este destul de dificil să reușească să facă asta, acum că locuiește în București.

Și Drew are experiență ca lider de corp dar și în activitățile sociale. A lucrat cu persoanele dependente de alcool și droguri aflate la tratamente de reabilitare, în închisori, cu refugiații și solicitanții de azil. A fost, de asemenea, Coordonatorul Serviciilor Internaționale de Urgență ale Armatei Salvării și a participat la operațiunile de salvare care au urmat tsunamiului din anul 2004, cutremurului din Haiti din anul 2010 sau cutremurului urmat de dezastrul nuclear de la reactorul de la Fukushima, în Japonia, în anul 2011. Lui nu-i place să meargă la plajă, dar îi place muzica și fotografia.

Personalul de la Sediul Regional

Ramona Stancu este contabilă, responsabilă cu finanțele Armatei Salvării din România. Ramonei îi place să călătorească, să facă cumpărături și să gătească. Specialitatea ei sunt prăjiturile  :-) Când timpul îi permite, Ramona practică înotul și joacă badminton.

Simen Mørstad Johansen este managerul Proiectului Norvegian pentru Combaterea Sărăciei. El este norvegian dar locuiește la București. Simen este implicat in Armata Salvării din Norvegia de peste 11 ani. Înainte de a veni în România lucra cu drogații. A terminat un master de sociologie, specializarea relația dintre animale și societate. Simen este interesat de multe lucruri, printre care sport, (în special fotbal și hochei), de muzica, (cântă un pic la pian și îi place să danseze), de limbi străine (vorbește Româna cât și franceza, engleza și la nivel de bază sami și rusă) și in mod general de societatea zilelor noastre.

Mariana Ștefan este asistentă socială, dar se ocupă și de chestiunile ce țin de administrație și statistică. Mariana se descrie drept o fire timidă, căreia îi place să învețe atâta timp cât trăiește. Hobby-urile ei sunt muzica și lucrul manual. Îi place mult să facă cumpărături, dar nu se dă în vânt după lucrurile scumpe.

Alina Anghel este translatorul nostru și specialistul pe partea de relații publice. Cu o experiență de peste 12 ani în media, Alina a decis că a venit vremea pentru o schimbare. Alina este fericită să numească Armata Salvării a doua ei familie.

Petra Pălălău este bucătăreasa noastră, se asigură că este mereu curat și are grijă de tot ce este nevoie în clădire. Îi place să citească pentru a putea căpăta puterea slujirii și să împartă cu ceilalți tot ce are. Îi plac mult cafeaua, înghețata și prăjiturile.

Armata Salvării – Declarația Misiunii Internaționale

Armata Salvării, o mișcare internațională, reprezintă o parte evanghelică a Bisericii Creștine universale. Mesajul ei este bazat pe Biblie. Misiunea ei este motivată de dragostea pentru Dumnezeu.

Misiunea ei este să predice cuvântul lui Isus Hristos și să vină în întâmpinarea nevoilor umane în numele Lui, fără discriminare.