Mesajul de Paște 2020 al Liderilor Regionali al Armatei Salvării România

O altă normalitate.

Stai și te gândești cu cine ai fi putut petrece acest Paste, poate aveai planuri speciale. Brusc, conștientizezi că nu se mai pot realiza, de fapt experimentăm ceva fără precedent. Toată lumea încearcă să stea în izolare din cauza pandemiei de coronovirus. Practic, sărbătoarea Pascală pare compromisă. Nu mai este ceea ce a fost și nici ceea ce îți doreai.

Dacă ne gândim mai bine, experimentăm puțin din ceea ce a simțit și Domnul Hristos, înainte de a fi arestat, a petrecut un timp singur, doar El și Dumnezeu Tatăl. Acum avem oportunitatea de a sta și noi în prezența Tatălui și să medităm la Isus Hristos, care si-a dat viața și a înviat a treia zi pentru noi.

Chiar dacă anul acesta nu mergem la Biserică, și stăm acasă, putem transforma căminul nostru în Biserică prin părtășia pe care o putem avea, unii cu alții online și prin unitatea dată de Duhul Sfânt, în prezența lui Hristos Mântuitorul, cel care oferă speranță, salvare și dragoste.

Credem că putem să o luăm ca atare, ca o altă normalitate, să apreciem ceea ce avem și pe cine avem lângă noi. Trăim vremurile interesante, poate dureroase, dar plin de har!

Dumnezeu ne iubește în continuare!

Paște binecuvântat tuturor!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *