fbpx

Concert Caritabil – Colinde de Craciun

„Colinde de Crăciun”, în 22 decembrie 2018, ora 17:00, în Commons, str. Halelor nr. 5.

Copiii și tinerii sunt viitorul nostru, iar noi credem ca putem schimba destinul lor spre bine, fiindu-le alături pe parcursul întregului an! Armata Salvarii Bucuresti desfășoară activitati pentru toate vârstele de copii și adolescenți intr-un mod creativ, educativ și pozitiv-emoțional.

Dacă ne susții in acest vis, te invitam sa ni te alături la Concertul de colinde, un concert caritabil, in care îți vei bucura sufletul datorită atmosferei create de noi, împreuna cu copiii din proiectele și activitățile noastre! Vei putea asculta cele mai îndrăgite colinde, vei avea parte de o tombola, de o cafea gustoasa cu fursecuri și, de asemenea, copilul tău se va bucura de un spectacol, marca Juxi Magic, vei putea cumpara cadouri pentru cei dragi de Crăciun! Iar toate finanțele strânse in aceasta seara magica, va susține peste 50 de copii!

Numar de locuri limitate – 70
Pret bilet 50 lei, acestea pot fi achiziționate până la data de 10 Decembrie, prin rezervare ticket prezent in event sau telefonic.
Rezervarea biletului fara achitarea contravalorii lui, duce de la sine la anularea rezervarii.

Informatii cu privire la plata biletului precum si alte detalii cu privire la concert aflați la nr. 0762.727.752, Valeria Roman

Date

Dec 22 2018

Time

19:00

Cost

50 lei

More Info

More Information

Location

Bucharest
Category

Organizer

Valeria Roman
Phone
0762727752
Email
valeria_roman@eet.salvationarmy.org
More Information
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Drepturi de autor 2019 - Armata Salvării România