Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de utilizare a website-ului Asociației „Misiunea Creștină Armata Salvării din România“ cu sediul social în București, Strada Inginer Dumitru Zosima, nr.16, Sector 1, Cod fiscal 18122246, (numită în continuare „Armata Salvării România“, „Noi“, „Nostru“/„Noastre“) https://armatasalvarii.ro/.

Prin accesarea sau utilizarea site-ului nostru confirmați că acceptați Termenii si condțiile de utilizare prevăzute și că sunteți de acord cu respectarea lor, precum și cu respectarea Politicii de confidențialitate și Politicii privind modulele cookie. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, aveți opțiunea de a nu utiliza acest site.

Site-ul nostru este furnizat pe baza principiului „ca atare”. Nu oferim nicio garanție expresă sau implicită și nicio siguranță cu privire la funcționarea site-ului nostru și a materialelor care conțin informații. Sunteți de acord cu faptul că utilizarea site-ului nostru se face exclusiv pe propria dvs. răspundere.

Accesul pe site-ul Armatei Salvării România https://armatasalvarii.ro/ este gratuit și nu necesită înregistrare prealabilă.

Utilizatorul va fi responsabil pentru următoarele costuri, inclusiv, dar fără a se limita la acces la internet, echipament și software.

Serviciile furnizate pe acest website sunt destinate exclusiv uzului personal și necomercial.

Structura acestui site, textele, imaginile și toate elementele care îl alcătuiesc reprezintă proprietatea Armatei Salvării România. Este interzisă copierea, distribuirea, ștergerea, afișarea, publicarea, sub orice formă sau vinderea informațiilor obținute de pe site-ul https://armatasalvarii.ro/ , cu excepția cazului în care se specifică.

Toate materialele de pe acest site și platformele sociale asociate, cu excepția cazului în care se creditează altfel proprietarului drepturilor de autor relevant cu permisiunea corespunzătoare, se bucură de © Copyright 2020 – Armata Salvăriri România. Toate drepturile sunt rezervate.

Armata Salvării România nu va fi responsabilă pentru daunele rezultate din utilizarea website-ului nostru. De asemenea, Armata Salvării România nu răspunde pentru daunele provocate ca urmare a pagubelor indirecte.

Nu se permite utilizarea spațiilor interactive de pe site-ul nostru în scopuri imorale, necinstite, ilegale, contestabile. Acest lucru se aplică și comentariilor care pot fi considerate „spam“ sau pot fi considerate hulitoare sau defăimătoare.

Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, aveți opțiunea de a renunța la accesarea site-ului Asociației „Misiunea Creștină Armata Salvării din România“.