fbpx

26 noiembrie – 15 decembrie

Istoria Angel Tree

Programul Angel Tree este una dintre cele mai răsunătoare activități de Crăciun ale Armatei Salvări. Angel Tree a fost creat de Armata Salvării în 1979 de Maiorii Charles și Shirley White, când cei doi colaborau cu un mall din Lynchburg, Virginia din SUA pentru a oferi îmbrăcăminte și jucării copiilor în timpul Crăciunului.

Programul și-a dobândit acest nume deoarece familia White identifica dorințele copiilor din acea zonă prin a le scrie nevoile pe felicitări de sărbători care înfățișau îngeri. Ei agățau felicitările într-un brad de Crăciun din mall pentru a le permite clienților să aleagă copiii pe care voiau să-i ajute. Mulțumită familiei White, care primise desemnarea din partea Armatei Salvării de a sluji în zona respectivă pe atunci, peste 700 de copii au avut un Crăciun mai luminat în acel an.

Trei ani mai târziu, când familia White a fost transferată la Nashville, Tennessee, Angel Tree a fost lansat în Orașul Muzicii. Astăzi, mii de copii din toate orașele din SUA au parte de un Crăciun memorabil, pe care, altfel, nu ar fi avut cum să-l sărbătorească.

Participă prin a te înscrie să faci cumpărături pentru un copil și, înainte de Crăciun, noi vom duce cadourile familiilor respective în Iași, Bacău, Craiova, Buzău, Ploiești și București.

Îți mulțumim pentru susținerea continuă!

Connect with us:

[email protected]
facebook.com/armatasalvariiromania

+4 0727 116 466