Speranță digitală și dragoste pentru îngerașii de Crăciun

Într-un an pandemic, noi provocări s-au ridicat pentru Armata Salvării din România și Campania sa Angel Tree, printre care limitarea contactului unul cu celălalt, satisfacerea unei nevoi crescânde de asistență și scăderea ofertei din cauza incertitudinii copleșitoare săptămână după săptămână. Am avut 5 obiective majore pentru 2020:

  1. De construit o platformă virtuală.
  2. De crescut gradul de conștientizare a brand-ului și a campaniei către public.
  3. De creat o bază de date internă a înregistrărilor din Angel Tree.
  4. De făcut o strategie pentru viitoarele campanii digitale prin campaniile noastre de Crăciun.
  5. De ajuns la 100% sponsorizare Angel Tree.

Cu Angel Tree România abia în cel de-al treilea an, încă la început în această campanie anuală pentru Armata Salvării, a trebuit să găsim o strategie de încredere pentru a ne atinge obiectivul de a ajunge la 100% sponsorizare, încercând totodată să creștem numărul de copii înregistrați anul acesta, în timp ce asistăm la o scădere a sponsorizărilor inițiale prin intermediul partenerilor.

Mizăm în mare măsură pe școlile care colaborează cu noi pentru Angel Tree, dar restricțiile actuale au închis toate școlile din toată România, chiar înainte de lansarea campaniei Angel Tree 2020.

La sfârșitul verii, am început cercetarea diverselor platforme care ar putea realiza o experiență virtuală și ne-am hotărât asupra unui template realizat de G-Lab Group și Divizia Armata Salvării SUA din Kentucky și Tennessee. După dezvoltarea și implementarea setărilor, am început să ne creăm strategia. Prin aceasta am reușit să găsim o soluție care ne-a permis să ne adaptăm rapid săptămână după săptămână între virtual și fizic, bazându-ne în cele din urmă pe platforma virtuală și sporind marketingul digital.

Știam că nevoia de a utiliza platforma virtuală devenea soluția noastră cea mai plină de speranță, iar ideea este simplă, tranziționând experiența unui arbore fizic tradițional și aducându-l online, o tranziție prea cunoscută anul acesta (de la fizic la virtual). Am identificat și înregistrat îngerașii din întreaga Românie, la fel am procedat și cu propriile noastre locații și organizații caritabile partenere, am conectat totul într-o nouă bază de date internă pentru coordonarea ultimelor progrese și colaborarea cu personalul intern pentru a ține lucrurile pe drumul cel bun, precum și pentru a oferi o comunicare eficientă după cum este necesar și să analizeze datele pentru a optimiza marketingul digital și strategiile.

Pentru că experiența sponsorilor este încă magică, publicul poate accesa site-ul, filtra în funcție de sex sau vârstă, dacă preferă, și „adopta” (sponsoriza) îngerașul (copilul) sau mai mulți dintre ei. Vor primi mesaje automate pentru a-i informa cu privire la dorințele îngerașului lor, precum și memento-uri blânde, dacă din întâmplare au pierdut noțiunea timpului din cauza sezonului haotic de sărbători. Apoi își vizitează locul preferat pentru a face cumpărături, online sau personal, și cumpără dorințele îngerașului. Știm cu toții că experiența împlinitoare de a face cumpărături pentru îngerașii noștri este un sentiment care nu poate fi înlocuit niciodată. Odată ce au terminat cumpărăturile pentru cadourile lor, le pot fie livra personal, fie prin curier sau poștă la biroul nostru, iar în săptămâna care precede Crăciunul, le vom sorta și distribui familiilor din România.

N-I s-au alăturat pentru a dona expertiză și timpul lor și ne-au ajutat în marketingul digital cei de la re7consulting, o firmă de marketing din România, Germania și alte părți ale UE. Sprijinindu-ne cu cuvinte cheie în tendințeși creând reclame și optimizându-le, am văzut cu succes o creștere a traficului pe site și a rezultatelor căutării prin Google. Există încă mai mult spațiu de creștere pentru noi, dar într-un departament de comunicare și dezvoltare format din 1, am putea crea KPI mai realizabili.

O mulțime de ore de planificare și dezvoltare au intrat în logistică pentru a promova, digital și fizic, parteneriate și conexiuni individuale și de a crea o platformă de încredere pentru Angel Tree România. În prima săptămână am ajuns deja la 40% din sponsorizările virtuale și am avut o promisiune de 125 de către armata SUA, unde au configurat cu grație un copac fizic. Suntem nerăbdători să vedem cum funcționează restul sezonului, dar nu am putea face acest lucru fără sprijinul partenerilor noștri și accesibilitatea la o tehnologie uimitoare.

Deci ce mai așteptați? Accesați angeltree.armatasalvarii.ro și sponsorizați un înger și / sau donați financiar pentru a ajuta la acoperirea costurilor campaniei sau a „îngerașilor uitați” (îngerași ai căror sponsori au uitat să le returneze cadourile sau îngerașii care nu au fost sponsorizați). Împreună salvăm Crăciunul!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *